Daems Poorten logo
Daems Poorten

Welkom bij Daems Poorten in Hoboken

Sectionale poorten voor particulieren en bedrijven

Over ons

Johan Daems startte als geregistreerd aannemer gespecialiseerd in garagepoorten en industriële poorten in 2002. Reeds meer dan 15 jaar lang levert het team van Daems Poorten hoogwaardige producten en diensten voor alle sectionale poorten aan particulieren en bedrijven.

Deze jarenlange ervaring betekent vakmanschap en perfecte resultaten. Niet alleen hebben wij een grondige kennis opgebouwd van alle materialen en technieken die in de sector voorhanden zijn, wij houden deze kennis ook continu up-to-date door de nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen. Zo kunnen wij u verzekeren dat wij voor elke opdracht de beste materialen en werkwijze hanteren.

Johan Daems en zijn team plaatsen, onderhouden, herstellen en automatiseren sectionaalpoorten van elke omvang, vorm en functie. De vakkennis en praktijken die gegroeid zijn doorheen de jaren vormen een kwaliteitsgarantie volgens de principes die Daems Poorten hanteert: esthetiek, comfort, duurzaamheid en veiligheid.

De troeven van Daems Poorten

Esthetiek

Onze sectionale poorten zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en uitvoeringen in oppervlak, motief en textuur. Van glad tot houtstructuur, in brede of smalle secties, en in alle RAL-kleuren. Bovendien bieden we een ruime keuze in hendels, codeklavier, beglazing, verlichting,… en ook een garagepoort met deur is mogelijk. Sectionale poorten zijn zonder problemen monteerbaar in elke vorm van gevelopening: klassiek rechthoekig, met segmentbogen of een rondboog.

Onze garagepoorten kunnen volledig aangepast worden aan de architectuur van uw woning of uw bedrijfsgebouw, en aan uw voorkeuren.

Comfort

Een sectionaalpoort is een stuk lichter dan een traditionele kantelpoort en dus veel gemakkelijker om te openen en sluiten. En het gebruiksgemak wordt nog veel groter als wij de poort automatiseren. Dan volstaat het ingeven van de code op het codeklavier of een enkele druk op de afstandsbediening om de elektrische poort te openen.

De gebruiksvriendelijkheid van een sectionale poort blijkt ook door de plaats die gewonnen wordt ten opzichte van klassieke garagepoorten. Deze poorten kantelen niet naar buiten of naar binnen toe, waardoor er geen plaats verloren gaat binnen en er buiten geen plaats ingenomen wordt tijdens het openen en sluiten indien de poort meteen uitgeeft op het voetpad of de straat. Sectionale poorten worden bovendien zo geïnstalleerd dat de doorrijhoogte steeds maximaal is.

Daems poorten
Daems poorten

Duurzaamheid

Onze sectionale poorten zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij metaal. Zij zijn dus bestand tegen de ergste weersomstandigheden. De afdichtingen aan de randen zorgen voor een goede afsluiting en isolatie, zelfs bij vriestemperaturen. Zo blijft uw garage vorstvrij en krijgt zij een sterke isolatiewaarde.

De toestellen voor automatische garagepoorten (codeklavier, motor, aandrijving, afstandsbediening,…) zijn uitgerust met energiebesparende maatregelen zodat zij in stand-bymodus amper stroom gebruiken. De verlichtingsbalken zijn steeds led-verlichting, die energiezuinig maar zeer helder licht bieden.

Veiligheid

Het sterke staal van onze garagepoorten en industriële poorten is een prima verdediging tegen inbraak. De duurzame constructie weerstaat de meest voorkomende vormen van inbraakpogingen. Maar ook de automatische poortopener, codeklavier en aandrijfsystemen houden de poort goed op slot, zelfs bij een stroompanne. De aandrijving is daarvoor uitgerust met een elektronische beveiliging tegen openschuiven en een zelfremsysteem. Onze afstandsbedieningen zijn zo gecodeerd dat ze vrijwel niet te hacken zijn.

Naast ongewenste bezoekers beschermt de constructie van de sectionale poort ook tegen ongevallen. De meeste bewegende delen zijn zo veel mogelijk afgeschermd, en de knelbeveiliging tussen de panelen van de poort weerhouden zelfs de kleinste vingertjes ervan om vast te raken.