Daems Poorten logo
Daems Poorten

Welkom bij Daems Poorten in Hoboken

Sectionale poorten voor particulieren en bedrijven

Herstellingen

Daems Poorten herstelt elk defect aan sectionale poorten snel en efficiënt. Zowel garagepoorten als industriële poorten hebben wij snel weer in bedrijf.

Onze uitgebreide expertise en ervaring verzekeren dat wij elk probleem snel hebben opgespoord. Onze ruime stock aan wisselstukken maakt dat wij snel kunnen reageren op elk probleem. Voor herstellingen maken wij steeds gebruik van originele onderdelen en werken altijd volgens de richtlijnen van de fabrikanten.

Contacteer ons voor meer informatie of een offerte

Wanneer u ons contacteert bij een storing of defect aan uw sectionaalpoort, komen wij zo snel mogelijk langs om de schade te bekijken. Elk defect is anders, en afhankelijk van het probleem kunnen de kosten sterk uiteenlopen. Wij geven u onze diagnose en stellen de aangewezen remedie voor, samen met de prijs van de werken. Zodra u ons de opdracht geeft, gaan wij aan de slag en maken uw sectionale poort weer als nieuw.

Zeker voor industriële poorten kan een snelle herstelling van groot belang zijn. Wij doen elke inspanning om ervoor te zorgen dat de activiteiten van uw zaak niet vertraagd of verstoord worden door de defecte poort. Daarom is onze pechverhelping uitgerust met een 24u service.

Daems Poorten herstelt uw sectionale poorten snel en efficiënt dankzij vakkennis en ervaring. Vanuit onze thuisbasis Hoboken (Antwerpen) zijn wij steeds dichtbij.

Daems poorten